Menu
Ostoskori

Rekisteriseloste

Rekisteritiedot henkilötietolain (523/99) 10 §: n ja 24 §: n mukaan


1. Rekisterinpitäjä


Toiminimi: Makkisa Oy, PB / PL 172, 64201 Närpiö

Jonas Makkonen
Puh.: 040-7514440 (klo 12.00 - 20.00)
Sähköposti: kauppa@makkisa.fi

makkisa.fi Verkkokaupan käyttäjärekisteri:

Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus (rekisteröinnin tarkoitus):

makkisa.fi-käyttäjärekisteriin tallennettuja henkilötietoja käytetään asiakassuhteiden hallintaan, yhteystietoihin, markkinointitarkoituksiin sekä muihin verkkoon liittyviin tarkoituksiin.



2. Rekisterin tietosisältö


Rekisteri kerää perustietoja, kuten:

- Henkilön etu- ja sukunimi
- Osoite
- Puhelin
- Sähköposti
- Tilauksia koskevat tiedot



3. Tietolähteet


Rekisteri kirjaa makkisa.fi-verkkokaupan käyttäjätiedot, jotka käyttäjä itse ilmoittaa käyttäessään verkkosivustoa.


4. Tietojen luovuttaminen ja tietojen siirto EU: n tai Euroopan talousalueen ulkopuolelta


Asiakasrekisteri on vain Makkisa Oy: ssä, avointa yrityskauppaa lukuun ottamatta tapauksia, joissa ulkopuolisten palveluntarjoajien on makkisa.fi tarvitsevat tietoja lisäarvon tarjoamiseksi tai luottotietojen antamiseksi. Tietoja ei kuitenkaan koskaan anneta kolmannen osapuolen omaan käyttöön, lukuun ottamatta luottotietoja, laskuja ja muita oikeudellisia asioita. Henkilötietoja ei koskaan lähetetä Euroopan unionin rajojen ulkopuolelle, ellei makkisa.fi:in tilauksista tai tilauspyynnöistä ole teknisiä syitä.

Henkilötiedot poistetaan rekisteristä asiakkaan asiakaspalvelun kautta, ellei rekisterissä ole oikeudellisia syitä säilyttää henkilötietoja, kuten avoimia laskuja tai oikeudellisia asioita.


5. Rekisterinsuojaa koskevat periaatteet


Rekisterinpitäjä tallentaa makkisa.fi:in online-käyttäjätietoja, joka on suojattu käyttöjärjestelmän tietoturvaohjelmistolla. Järjestelmään sisäänpääsy edellyttää käyttäjätunnuksen ja salasanan syöttämistä.
Järjestelmä on myös suojattu teknisten keinojen avulla. Järjestelmään tallennetut tiedot ovat saatavilla vain ja sallitaan käyttää tiettyjä valtuutettuja rekisteröityneitä työntekijöitä varten.


6. Yhteystietojen käsittely


Kun otat yhteyttä makkisa.fi-sivuston yhteydenottolomakkeen kautta, tietosi

tallennetaan, että voimme käsitellä pyyntöäsi ja vastata siihen.

Näitä tietoja ei luovuteta kolmansille osapuolille ilman käyttäjän suostumusta.



7. Käyttäjän oikeudet


Käyttäjänä sinulla on oikeus saada sinusta tallennettuja henkilötietoja pyynnöstä

veloituksetta. Sinulla on myös oikeus korjata virheelliset tiedot ja

käsittelyrajoitukset tai poista henkilökohtaiset tietosi, ellei ole olemassa

oikeudellisia syitä henkilötietojen säilyttämiseksi rekisterissä, kuten avoimia

laskuja tai oikeudellisia asioita. Tarvittaessa voit myös vaatia oikeutesi

tietojen siirrettävyyteen. Jos uskot, että tietojasi on käsitelty laittomasti,

ota yhteyttä.



8. Tietojen poistaminen


Jos pyyntösi ei ole ristiriidassa lain velvoittamaan tietojen tallentamisen

kanssa, sinulla on oikeus poistaa tietosi. Kun tietoja ei enää tarvita 

alkuperäiseen käyttötarkoitukseen, eikä laki velvoita säilyttämään,

tiedot poistetaan. Jos poistoa ei voida suorittaa, koska tiedot

tarvitaan laillisiin oikeudellisiin tarkoituksiin, tiedon käsittelyä rajoitetaan.

Tällöin tiedot on lukittu eikä niitä käsitellä muussa tarkoituksessa.



9. Peruuttamisoikeus


makkisa.fi:in käyttäjät voivat käyttää peruuttamisoikeuttaan ja vastustaa    

henkilötietojesi käsittelyä milloin tahansa. Jos haluat oikaista, estää, poistaa

tai katsoa sinusta tallennettuja henkilötietoja tai jos sinulla on

kysyttävää henkilötietojesi keräämisestä, käsittelystä tai käytöstä

tai jos haluat peruuttaa suostumuksesi, ota yhteyttä seuraavaan

sähköpostiosoitteeseen: kauppa@makkisa.fi.



10. Uutiskirjeen tilaus


makkisa.fi tarjoaa uutiskirjeen, jossa ilmoitetaan ajankohtaisista

tapahtumista ja tarouksista. Jos haluat tilata uutiskirjeen, sinun täytyy

syöttää voimassa oleva sähköpostiosoite. Tilaamalla uutiskirjeen hyväksyt

uutiskirjeen vastaanottaminen ja yllä kuvatut menettelyt.



10.1. Peruuttaminen ja irtisanominen


Voit peruuttaa suostumuksesi uutiskirjeen vastaanottamiseen milloin tahansa

ja päättää uutiskirjeen tilaamisen. Peruutuksen jälkeen henkilötietosi

poistetaan. Tilisi asetuksissa makkisa.fi:issa voit aina tilata tai irtisanoa

uutiskirjeen tilaamisen.



11. Google Analytics


Tämä sivusto käyttää optimointiin ja analysointiin perusteltujen etujen vuoksi

online-tarjouksemme Art. 6 para. 1 lit. f. DSGVO palvelu

"Google Analytics", julkaisija Google Inc. (1600 Amphitheatre Parkway

Mountain View, CA 94043, USA).

Palvelu (Google Analytics) käyttää "evästeitä" - tallennettuja tekstitiedostoja

laitteellasi. Evästeisiin kerätyt tiedot lähetetään yleensä Googlen palvelimelle

Yhdysvalloissa ja tallennetaan sinne. Google LLC noudattaa eurooppalaisia

tietosuojalainsäädäntöä ja se on hyväksytty Privacy Shield -sopimuksen mukaisesti:


https://www.privacyshield.gov/participant?id=a2zt000000001L5AAI&status=Active